Непотврдени

закана

13:21 Nov 18 2016 градски ѕид

Опис
закана од бивши дечко, за насилство кон мене и мои блиски
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Незадоволни
Каков беше нивниот одговор?: Го минимизираа/тривијализираа инцидентот

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 28
Висина: 180
Тежина: 70
Боја на коса: црна

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.01 Kms

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.07 Kms

Напад во влез

13:37 Sep 23, 2012

кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop, 0.09 Kms

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.09 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.12 Kms