Потврдено

со остар предмет и нанел расекотини на глават

04:15 Jan 9 2012 бул. „Јане Сандански“

Опис
На 09.01.2012 година, околу 04,15 часот, во Скопје на бул. „Јане Сандански“ непознат сторител откако со остар предмет и нанел расекотини на главата на С.С.(52) од Скопје, потоа и ја одзел чантата во која имало 1.200 денари и документи. На С.С. и е укажана лекарска помош во Градската општа болница во Скопје, а се преземаат мерки за откривање на сторителот и расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Манјак

10:37 Sep 07, 2012

Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром, 0.57 Kms

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.75 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.76 Kms

Свиркање

13:37 Aug 23, 2012

Ново Лисиче, 0.79 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.8 Kms