Непотврдени

физички напад и кражба

12:49 Nov 18 2016 Mr Jack кафуле, градски ѕид

Опис
физички бев нападната во јануари 2014 година, во близина на кафулето Мр Џек во градски ѕид, добив неколку силни удари со тврд предмет по главата, напаѓачот ме турна, ја грабна ташната и набрзина избега. Полицијата не реагираше навремено, и не го најдоа сторителот.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Незадоволни
Каков беше нивниот одговор?: Го истражија инцидентот

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 35
Висина: 180
Тежина: 90
Боја на коса: црна
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): темна облека

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.01 Kms

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.06 Kms

Напад во влез

13:37 Sep 23, 2012

кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop, 0.08 Kms

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.09 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.11 Kms