Непотврдени

Девојки внимавајте, забележан манијак на велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населба Аеродром и околината на Тафталиџе

10:55 Apr 25 2016 велосипедска патека на кеј на реката Вардар во населба Аеродром, околина на Тафталиџе

Опис
Македонските веб портали објавуваат, го предупредуваат женскиот пол да внимава, дека во близина на околината на студентскиот дом Гоце Делчев во Тафталиџе и велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населбата Аеродром се движи манијак кој напаѓа.

Станува збор за црномурест маж околу 30 години со сив велосипед, крупни очи и секогаш носел капа на главата и ја покривал устата со марама кога планирал да нападне. Најчесто е облечен во спортска облека.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

следење

13:25 Sep 13, 2012

гимназија Таки Даскало, 1.77 Kms

pedofil

13:10 Sep 08, 2012

bitola, 2.01 Kms

КИЧЕВЕЦ КИДНАПИРАЛ И 2,5 МЕСЕЦА СИЛУВАЛ ЖЕНА

23:26 Oct 18, 2015

Kichevo, Macedonia (FYROM), 40.13 Kms

Физичко насилство

18:50 Mar 11, 2015

Negotino, Macedonia (FYROM), 49.22 Kms

Zaveduvajne maloletnicki

13:11 Sep 07, 2012

Gevgelija, Macedonia (FYROM), 59.44 Kms