Непотврдени

Двојно убиство и самоубиство во Скопското село Волково

23:55 Apr 23 2016 Volkovo, Macedonia (FYROM)

Опис
На 21.04.2016 на македонските веб портали беше објавена вест во која е наведено дека во Скопското село Волково се случило двојно убиство и самоубиство, како што е наведено, причината било љубовно несогласување, маж влегол во една од куќите и со огнено оруже убил две жени а потоа се самоубил.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

силување

17:00 Jan 27, 2012

с.Волково- Скопје, 0.43 Kms

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 3.18 Kms

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 3.25 Kms

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 3.42 Kms