Непотврдени

Грабеж и обид за силување

12:20 Apr 2 2016 Radusha, Macedonia (FYROM)

Опис
Весникот Дневник објави дека на ден 31.03.2016 околку 13 часот на патот кон селото Радуша непознат маж се обидел да силува жена, откако неуспеал ја ограбил. Случајот бил пријавен во полиција
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

силување

17:00 Jan 27, 2012

с.Волково- Скопје, 7.64 Kms

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 10.74 Kms

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 10.8 Kms