Непотврдени

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 3 2016 Спроти парк Јане Сандански

Опис
Лицето нападна 74-годишна старица од позади. Со двете раце ѝ ја прекри главата и ѝ ги скрши обетките (златни), едната ја зеде, а другата ѝ остана во рака. Притоа немаше никаква физичка повреда, само психичка траума. Случајот го пријавивме во полиција и таму нè известија дека половина час подоцна од инцидентот, по описот на напаѓачот, најверојатно бил истиот, нападнал друга старица на улица Видео Смилевски Бато, при што ја легнал на грб и ѝ ги скинал ушите во обид да ѝ ги земе обетките.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Задоволни
Каков беше нивниот одговор?: Го запишаа инцидентот

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Висина: 180
Боја на коса: црна
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Сиви тренерки, со качулка, кратко шишан, слаб.Features
Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.03 Kms

Манјак

10:37 Sep 07, 2012

Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром, 0.18 Kms

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.23 Kms

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.26 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.28 Kms