Непотврдени

Скопјанец се обидел да силува жени на улица и на трим патека

16:43 Jan 25 2016 Скопје

Опис
На веб сајтот plusinfo.mk/ на 25.01.2016 година е објавена вест во која e неведено дека Скопјанец добил пријава и 30 дневен притвор поради сомнение дека извршил одљуба врз две жени во Скопје.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms