Непотврдени

Пријава за исчезната девојка од Домот 25 Мај

15:20 Oct 25 2015 Чаир, Скопје

Опис
Веб сајтот pulsinfo.mk објави вест, во која е наведено дека на 23.10.2015 во 22 часот социјален работник од Домот 25 Мај во полициската станица во Чаир, пријавил дека во вторникот (20.10.2015) изчезнала девојка, односно излегла од домот и не се вратила.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms