Непотврдени

КИЧЕВЕЦ КИДНАПИРАЛ И 2,5 МЕСЕЦА СИЛУВАЛ ЖЕНА

23:26 Oct 18 2015 Kichevo, Macedonia (FYROM)

Опис
Во Утрински весник беше објавена статија во која е надевено дека жена на возраст од 39 години 2,5 месеци била киднапирана и силувана во куќата на 55 годишен маж од кичевското село Колибари. Како што е наведено во весникот на 17.10.2015 жената успеала да се ослободи од куќата и да го пријави случајот во полиција.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

напад во лифт

22:00 Aug 21, 2012

4, Chiflik, Macedonia (FYROM), 36.39 Kms

следење

13:25 Sep 13, 2012

гимназија Таки Даскало, 38.8 Kms

pedofil

13:10 Sep 08, 2012

bitola, 38.95 Kms

Девојки внимавајте, забележан манијак на велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населба Аеродром и околината на Тафталиџе

10:55 Apr 25, 2016

велосипедска патека на кеј на реката Вардар во населба Аеродром, околина на Тафталиџе, 40.13 Kms