Непотврдени

ОД ВАРДАР ИЗВАДЕНО ТЕЛО НА 60-ГОДИШНА СКОПЈАНКА

10:48 Oct 6 2015 Злокуќани, Скопје

Опис
Во весникот Вест беше објавена статија во која беше наведено дека во близина на пешачкиот мост во Злокуќани во реката Вардар случајни минувачи приметиле женски труп и случајот веднаш го пријавиле во полиција. Полицијата и брзата помош пристигнале на терен и од реката било извлечено беживотно тело на 60-шеесет годишна жената. Како што е наведено во весникот, за да се утврдат причините за смртта, телото на жената е предадено на обдукција.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms