Непотврдени

Манијак во нас. Аеродром

12:22 Jul 6 2015 Позади Вили сендвичара во Аеродром

Опис
Во месец февруари 2015 година во 21 часот, одминувајќи ме со велосипед, непристојно ме допре и продолжи да вози. Тоа се случи во населба Аеродром, кај едно од детските игралишта. Забележав дека има темен тен (единствено дланките не му беа покриени), долги и слаби нозе, носеше фармерки. На прв поглед би можела да кажам дека се работи за лице со низок социјален статус.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 30-35
Висина: 170-180
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Лицето му беше покриено со шал.

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms