Непотврдени

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 3 2015 ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM)

Опис
Денеска со другарка ми на кејот на реката Вардар околу 19.30 часот не нападна манијак на точак. Се сомневаме дека е истиот тој за којшто моментално се пишува на интернет, бидејќи возеше сив тркачки точак. Не не нападна сексуално, туку како што возевме ролери по кејот, тој излезе на патот и со огромна брзина се движеше директно во нас и притоа се дереше на цел глас. Не закочи, имаше намера да не удри,а ние за да го избегнеме се фрливме на тревата. Луѓето кои ни притрчаа на помош ни кажаа дека најверојатно е тој и уште една жена се пожали дека била нападната на истиот начин. Внимавајте, ова се случи во близина на палас на стазата покрај кеј!
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 25-40
Боја на коса: темна
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Возеше сив тркачки точак и имаше темен тен.

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Силувана девојка на кејот на Вардар во Скопје

13:36 Dec 09, 2012

кеј на Вардар кај Александар Палас, 0.15 Kms

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 01, 2015

Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска, 0.41 Kms

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.64 Kms

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 0.65 Kms

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 0.68 Kms