Потврдено

Следење

23:58 Aug 17 2011 во уличка кај католичка

Опис
Помлад дечко ме следеше подолго време кога забележа дека приметувам и отиде малку пред мене, и кога истрчав и влегов во зградата на другарка ми го видов како трча по мене и ѕирка залепен за вратата.
Повеќе податоци
Тип на место: улица или паркинг

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот
Features
Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.09 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.12 Kms

manijak

23:11 Jan 09, 2012

Soborna crkva, 0.14 Kms

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.18 Kms

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.18 Kms