Непотврдени

Физичко насилство

18:50 Mar 11 2015 Negotino, Macedonia (FYROM)

Опис
Додека поминувавме со другарките по улица видовме како маж тепа жена. Т.е. прво видовме како се караа и откога ги одминавме слушнавме пискање, се завртивме и видовме како ја тепа. Малолетни сме сите, се консултирав со моите родители и ми рекоа да не се вмешувам но не можам да седам мирна без да преземам нешто или барем да пријавам. Колку што знам, разведени се (што не е толку важно).
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 50
Висина: околу 170cm
Боја на коса: сива (побелена црна)

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

me napaga fizicki bezbroj pati

00:19 Sep 07, 2012

Radovish, Macedonia (FYROM), 21.8 Kms

Zaveduvajne maloletnicki

13:11 Sep 07, 2012

Gevgelija, Macedonia (FYROM), 32.29 Kms

Свиркање

13:37 Aug 23, 2012

Ново Лисиче, 46.55 Kms