Непотврдени

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 1 2015 Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска

Опис
Утрово, околу 5 часот кога се враќав кон дома како што се качував по скалите во влез, оддеднаш забележав дека позади мене има човек. Кога се свртев ме праша дали ме исплашил и за момент помислив дека е некој сосед. Кога продолжив нагоре ме допре за ногата по што јас вреснав и истрчав нагоре а тој излезе од влезот. Станува збор за не многу висок човек, со просечна тежина, имаше зелена капа и шал што му го прекриваше лицето. Не знам дали ме следел од подалеку, мислам дека не, но се движеше многу тивко. Внимавајте!!!
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: без одговор
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 25-45
Висина: околу 1,60
Тежина: просечна
Боја на коса: /
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): зелена капа, шал и црна јакна

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.34 Kms

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 0.41 Kms

Силувана девојка на кејот на Вардар во Скопје

13:36 Dec 09, 2012

кеј на Вардар кај Александар Палас, 0.44 Kms

Фатен манијак кој полово напаѓал мали девојчиња

15:17 Jan 29, 2013

Карпош 4 и во близина на Плоштад Македонија, 0.44 Kms

Манијак во Карпош 2

13:37 Jan 20, 2013

Karposh II, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.45 Kms