Непотврдени

Манијак

10:00 Mar 9 2013 тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември

Опис
На 03.09.13 во 10ч на тротоарот на Илинденска во близина на болницата 8-ми септември бев нападната од момче кое се движеше на црн спортски велосипед. Прво возеше позади мене но не беше ништо сомнително, во моментот кога почнав да зборам на мобилен ми се приближи и ме зграпчи за задникот и ме подтурна. Се почуствував беспомошно, викав, трчав по него, навистина ме уплаши.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 28-35
Висина: 175
Тежина: 85-90
Боја на коса: темна коса,кратко шишан
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): крупен црномурест дечко, со округлесто лице, многу кратко шишан, облечен во тексас бермуди и црна маичка.

Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 0.08 Kms

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 01, 2015

Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска, 0.45 Kms

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 0.68 Kms

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.73 Kms