Пријави нов инцидент


Полињата означени со * се задолжителни.

Наслов на пријавата *

Опис *

Измени ја датата Датум и време: Денес во 7:57 pm (Europe/Skopje)

Датум

Време

:: (Europe/Skopje)

Категории *

  • Навредливи коментaри, свиркање
  • Непријатно допирање или покажување гениталии
  • Следење, зјапање или намерно попречување пат
  • Закана
  • Физички напад
  • Сексуално насилство

Вие сте *Се случува *
Тип на место *

Пријавивте ли во полиција?
Колку сте задоволни од односот на полицијата?


Каков беше нивниот одговор?

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Незадолжителни информации

Име

Презиме

Email

* Барајте ја вашата локација користејќи го името ИЛИ координатите латитуда, лонгитуда (формат: 38.19, 85.61), ИЛИ кликнете на мапата за да ја означите точната локација..

Прецизирај го местото на локацијата *
Пример: позади Рамстор, Железничка, Скопје

Линк од вести

add

Надворешен видео линк

add

Прикачи фотографија

add