Showing Reports From Aug 12, 2011 to Oct 22, 2018 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 108 Reports

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен? 0 Unverified

22:28 Oct 22, 2018

На кеј во населба Аердром се враќав со велосипед во 21.30 часот, од позади со брзо возење ме помина човек на велосипед (на местото каде стои... More Information » « Less Information

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд

навредливи, вулгарни коментари и свиркање 0 Unverified

13:23 Jun 21, 2018

Додека возев велосипед по главната улица кај Хубо маркет, двајца постари мажи во кола ми свиркаа и довикуваа и откако им покажав среден прст... More Information » « Less Information

Центар, Ченто

Манијак во нас. Аеродром 0 Unverified

18:30 Apr 18, 2018

Маж на возраст од околу 30 год, пред Бисер, седеше на една од клупите во придружба на постара машка особа, и на моменти се допираше, видно зјапајќи... More Information » « Less Information

Бисер, Аеродром

Манијак позади Веро 2 - Тафталиџе 0 Unverified

19:30 Jan 03, 2018

Во фитнес студио за жени на прозор стоеше маж со изваден полов орган.. More Information » « Less Information

Позади Веро 2

Задоволување на полови страсти во јавност 0 Unverified

23:00 Sep 02, 2017

Се уште сум во шок и се тресам, но ќе го напишам ова. Вечерва, на клупите карши Градска болница едно бездомно лице јавно ги задоволуваше своите... More Information » « Less Information

Centar, Macedonia (FYROM)

1-5 of 108 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
108 0.03 19.44%