Showing Reports From Aug 12, 2011 to Apr 30, 2017 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 103 Reports

Непријатно допирање. 0 Unverified

01:44 Apr 30, 2017

Сакам да пријавам случај кој што се повторува не само на мене, туку и на други девојки и жени. За овие случки никој нема превземено ништо и... More Information » « Less Information

Пред дискотеката Штала, Кај Зоолошка градина

закана 0 Unverified

13:21 Nov 18, 2016

закана од бивши дечко, за насилство кон мене и мои блиски More Information » « Less Information

градски ѕид

физички напад и кражба 0 Unverified

12:49 Nov 18, 2016

физички бев нападната во јануари 2014 година, во близина на кафулето Мр Џек во градски ѕид, добив неколку силни удари со тврд предмет по главата,... More Information » « Less Information

Mr Jack кафуле, градски ѕид

Двојно убиство и самоубиство во Скопското село Волково 0 Unverified

23:55 Apr 23, 2016

На 21.04.2016 на македонските веб портали беше објавена вест во која е наведено дека во Скопското село Волково се случило двојно убиство и самоубиство,... More Information » « Less Information

Volkovo, Macedonia (FYROM)

1-5 of 103 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
103 0.05 19.42%