Showing Reports From Aug 12, 2011 to Apr 18, 2018 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 108 Reports

Манијак во нас. Аеродром 0 Unverified

18:30 Apr 18, 2018

Маж на возраст од околу 30 год, пред Бисер, седеше на една од клупите во придружба на постара машка особа, и на моменти се допираше, видно зјапајќи... More Information » « Less Information

Бисер, Аеродром

Манијак позади Веро 2 - Тафталиџе 0 Unverified

19:30 Jan 03, 2018

Во фитнес студио за жени на прозор стоеше маж со изваден полов орган.. More Information » « Less Information

Позади Веро 2

Задоволување на полови страсти во јавност 0 Unverified

23:00 Sep 02, 2017

Се уште сум во шок и се тресам, но ќе го напишам ова. Вечерва, на клупите карши Градска болница едно бездомно лице јавно ги задоволуваше своите... More Information » « Less Information

Centar, Macedonia (FYROM)

Вербално насилство и обид за физичко насилство на јавен простор врз жена 0 Verified

12:22 Aug 11, 2017

Чекам ред на каса во Тинекс, Кисела Вода, додека еден примитивец којшто исто така чека ред на соседната каса почнува да ја пцуе касиерката.... More Information » « Less Information

Kisela Voda, Macedonia (FYROM)

Непријатно допирање. 0 Unverified

01:44 Apr 30, 2017

Сакам да пријавам случај кој што се повторува не само на мене, туку и на други девојки и жени. За овие случки никој нема превземено ништо и... More Information » « Less Information

Пред дискотеката Штала, Кај Зоолошка градина

1-5 of 108 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
108 0.04 19.44%